SERVICII DE TESTARE, MONTAJ, PUNERE ÎN FUNCȚIUNE ȘI ȘCOLARIZARE PERSONAL

Toate echipamentele livrate beneficiarilor de către compania TehnoINSTRUMENT sunt testate în prealabil în propriul laborator. La cerere, oferim clienților posibilitatea de a opta pentru teste de tip FAT (testare în fabrică) și SAT (testare în site).

Integrăm echipamentele pe care le livrăm în soluții la cheie, asigurând și serviciile de montaj pe amplasament:

  • Pregătirea amplasamentelor
  • Execuția traseelor de cabluri și țevi
  • Montajul echipamentelor
  • Efectuarea lucrărilor de conexiuni electrice, hidraulice și pneumatice

Punerea echipamentelor în funcțiune – sau asistența tehnică la punerea în funcțiune – se face de către sau sub directa supraveghere a specialiștilor noștri, care dețin toate competențele necesare.

Considerăm că training-ul clienților săi este esențial pentru o exploatare corectă a echipamentelor furnizate. De aceea, asigurăm școlarizarea personalului clienților în limbile română sau engleză, atât la sediul beneficiarilor, cât și la propriul sediu.

Planificarea tuturor acestor activități se fac prin sistemul informatic integrat, respectiv cu ajutorul programului Primavera.

Toate aceste activități se desfășoară în regim de control al calității, conform ISO 9001, dar și sub controlul organismelor de reglementare specifice fiecărui domeniu: ANRE, INSEMEX, IGSU.